Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και τη χρήση των cookie από εμάς.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Προσφέρουμε ηλεκτρονικούς αλλά και παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής των προϊόντων μας όταν ολοκληρώνετε τις αγορές σας.

Για τις παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Στο κατάστημα: Αφού κάνετε την παραγγελία σας και επιλέξετε Παραλαβή από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στο κατάστημά μας με τη φυσική σας παρουσία και το Ονοματεπώνυμό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να κρατήσετε τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας που σας έχει έρθει στο email και να παραλάβετε το προϊόν.
  • Κατάθεση στην Τράπεζα: Μπορείτε να πληρώσετε πραγματοποιώντας κατάθεση στον Τραπεζικό μας λογαριασμό. Τα στοιχεία του Λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα, Δικαιούχος STEFMAX LTD & Σια Ε.Ε., ΙΒΑΝ: GR6301108920000089244007392 και Τράπεζα Πειραιώς Δικαιούχος STEFMAX LTD & Σια Ε.Ε. ΙΒΑΝ: GR3901727530005753106391854. Τα προϊόντα αποστέλλονται αφού λάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο [email protected]. Τραπεζικά έξοδα και προμήθειες επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου ο πελάτης. Πραγματοποιώντας την πληρωμή επιλέξετε «Τα τραπεζικά έξοδα να με επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου (OUR)»
    Η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών.
  • Με αντικαταβολή: Αφου επιλέξετε Παραλαβή με Courier μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων σας. Αν υπάρξει κάποια παρέκκλιση της παραγγελίας ή της οικονομικής συναλλαγής παρακαλούμε να καλέσετε απευθείας το κατάστημά μας.
  • Ηλεκτρονικά: Αφού επιλέξετε Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα οδηγείστε στην ασφαλή εφαρμογή της Viva Payments όπου και ολοκληρώνετε την πληρωμή σας. Η εφαρμογή της Viva δεν έχει ουδεμία σχέση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και απλά εξυπηρετεί το σκοπό των ασφαλών συναλλαγών. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιου είδους πρόβλημα στην εφαρμογή της Viva δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, καλέστε μας για κάποια εναλλακτική εξυπηρέτηση. Επίσης τα δεδομένα των συναλλαγών δεν αποθηκεύονται στο κατάστημά μας και είναι αποκλειστική ευθύνη και ιδιοκτησία της Viva Payments για δική μας και δική σας ασφάλεια.

 

Για οποιαδήποτε παραμετροποίηση της παραγγελίας σας, μπορείτε είτε να μας καλείτε τηλεφωνικά στο 210-26 37 880 είτε μέσω της σελίδας μας Επικοινωνία

Επίσης μπορείτε να μας αποστείλετε απευθείας email στο [email protected]